Gezocht: verkeerskundige

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een verkeerskundige vanaf 27 mei tot en met 31 december 2103 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

De sector Ruimtelijke Ontwikkeling en Inrichting is één van de zes sectoren binnen de dienst Stadsontwikkeling en –beheer. De sector richt zich op de verdere ontwikkeling van Leeuwarden als aansprekende en bereikbare woon-, werk- en verblijfstad. Het team Mobiliteit en Ruimte maakt deel uit van de sector Ruimtelijke Ontwikkeling en Inrichting. Daarnaast bestaat de sector uit de teams Civiele Techniek, Geo-Informatie en Ondersteuning. De sector bestaat uit circa 50 personen en het team Mobiliteit en Ruimte telt circa 25 medewerkers.
Mobiliteit en Ruimte heeft als speelveld de Leeuwarder vraagstukken van mooi wonen, werken, winkelen en (veilige, duurzame, snelle) bereikbaarheid. We maken gemeentelijke vervoersplannen, stedenbouwkundige en verkeerskundige ontwerpen en ruimtelijke plannen zoals bestemmingsplannen. Enkele van de aansprekende projecten zijn ‘Zaailand’ en ‘de Zuidlanden’. Daarnaast geven we vakinhoudelijke adviezen aan andere afdelingen in de gemeente.
Als verkeerskundige zijn je taken:

 • bijdragen aan raadsvoorstellen, adviezen, plannen en dergelijke gericht op uitvoering
 • bijdragen aan projecten
 •  uitwerken verkeerskundige ontwerpen
 • uitzoeken van facetproblemen
 • invoeren van blauwe parkeerzones
 •  een bijdrage leveren aan het lopende werk van de afdeling, zoals informatie verstrekken aan aan collega’s over verkeersaspecten, beantwoorden melddesk / incidentele vragen bewoners, verkeersbesluiten, bebording.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een collega die graag initiatief neemt en een dienstverlenende instelling heeft. Daarnaast kun je goed mondeling en schriftelijk communiceren. Verder ben je resultaatgericht, kwaliteitsbewust en ben je een teamplayer

Eisen:

 • HBO opleiding, richting Verkeer
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied
 •  je kunt zelf ontwerpen t/m DO-niveau in microstation; je hebt ervaring met 3D-modellering
 • je bent direct inzetbaar en kan zelfstandig werkzaamheden overnemen
 • je kunt verkeerskundige vragen zelfstandig beantwoorden
 • je kunt goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar
 • je voldoet aan de competenties: Samenwerken, resultaatgericht handelen, analyseren, flexibel handelen en nauwkeurig handelen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 mei om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s