Gezocht: medewerker Uitkeringsadministratie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de omgeving Eindhoven een medewerker Uitkeringsadministratie vanaf ‘z.s.m’ gedurende 6 maanden voor 26 uur per week.

Functie-inhoud:

Je maakt deel uit van een klein team dat tijdelijk één van de vaste krachten moet missen. Aangezien de werkdruk hoog is, zoeken we een zeer ervaren kracht die direct inzetbaar is. Tijd voor overdracht is er wel, tijd voor inwerken niet.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Veel ervaring als medewerker Uitkeringsadministratie, vooral met WWB en BBZ
  • Ruime ervaring met GWS
  • Beschikbaarheid van gemiddeld 26 uur per week, in overleg in te vullen.
  • Minimaal één recente relevante referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

De gemeente wil zo spoedig mogelijk starten. Wij vragen u dan ook zo spoedig mogelijk te reageren. Op maandag 6 mei 2013 zouden de gesprekken plaats kunnen vinden.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s