Gezocht: verkeerskundige

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een verkeerskundige vanaf 1 mei tot 1 december 2013 voor 32-36 uur per week met kans op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

De dynamiek van de stad vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die kunnen inspelen op een steeds sneller veranderende omgeving.  Je werkt aan meerdere verkeerskundige opdrachten waarbij integraal denken en werken van belang is. De rol die van je verwacht wordt is verschillend; enerzijds kunnen het operationele werkzaamheden zijn zoals het leveren van verkeerskundige input in bestemmingsplannen, bouwplannen, grotere ontwikkelingsprojecten, uitvoeren fietsprojecten.  Anderzijds gaat het om het oppakken van grotere projecten, zoals het uitwerken en implementeren van parkeerbeleid waarbij ervaring met politieke besluitvormingstrajecten van belang is.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Ervaring met politieke besluitvorming
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 4 jaar in een gemeentelijke omgeving
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 4 jaar een soortgelijke functie
  • Afgeronde opleiding WO
  • Volledige beschikbaarheid gedurende de inhuurperiode
  • Je hebt een relevante HBO of academische opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring. Bovendien heb je affiniteit met verkeerskunde, ruimtelijke ontwikkelingen en ervaring met bestuurlijke omgeving.  Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, kunt planmatig en procesmatig denken. Tenslotte ben je integer en kun je helder communiceren. Gedurende de selectiegesprekken bij gemeente zullen deze competenties beoordeeld worden
  • Uw CV, met motivatie en minimaal twee referenties, mag niet langer dan 5 pagina’s zijn.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 april om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s