Gezocht: Gegevensbeheerder Sociale Zaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Gegevensbeheerder Sociale Zaken van 15 april tot 31 december 2013 voor 20 (tot 36) uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

De sector Sociale Zaken gaat in 2013 haar hele klantenbestand in beeld brengen. Eén van de doelen hierbij is om de gegevens op orde te brengen en aan te passen aan de actuele visie op de dienstverlening van de dienst. Daarnaast verwachten we met dit project een deel van de klanten die we een tijd niet hebben gesproken met dit project beter te kunnen begeleiden naar passend arbeid. Dit omvangrijke project leidt tot een grote belasting voor de lijnorganisatie. Om dit op te kunnen vangen is planning en monitoring een belangrijk onderdeel van het project. Ten behoeve van de planning en monitoring en de kwaliteitsbewaking is het project Klant in Zicht op zoek naar een gegevensbeheerder.
Als gegevensbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van controlescripts ten behoeve van de gegevenskwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van voortgangsrapportages en monitoringsoverzichten. Als laatste ben je verantwoordelijk voor het maken van analyses en het selecteren van klanten voor interviews.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je hebt HBO-niveau;
  • aantoonbare kennis en ervaring met gegevensbeheer GWS4All
  • in staat zijn om met behulp van Oracle-SQL script of Cognos BI rapporten gegevens en overzichten uit de database te halen
  • Kennis van en ervaring met Business Intelligence (BI) en gegevensbeheer
  • Kennis en ervaring met het vakgebied van sociale zekerheid
  • ervaring met het opstellen van monitoringsoverzichten en voortgangsrapportages
  • Kennis en ervaring met het werken in projecten
  • Kennis van en ervaring met het opstellen van controlescript
  • Je Cv, inclusief minimaal één relevante referentie, beslaat maximaal 4 pagina’s

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 11 april om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s