Gezocht: beleidsmedewerker sport- en accommodatiebeleid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een beleidsmedewerker sport- en accommodatiebeleid voor 16 uur per week vanaf 15 april tot 31 december 2013 met kans op verlenging met 4×3 maanden.

Functie-inhoud:

De afdeling Maatschappelijke zaken ontwikkelt beleid en voert beleid uit op het gebied van onderwijs, sport, kunst en cultuur, ouderen, jongeren, gehandicapten, gezondheid, accommodaties, vrijwilligers/mantelzorgers, voorzieningen, reïntegratie, minima en uitkeringsverstrekking. De afdeling bestaat uit drie teams: team Regie, team Bedrijfsbureau en het team Uitvoering. Deze functie valt onder het team Regie.

Taken:

  • Ondersteuning wethouder Sport.
  • Deelname vanuit Maatschappelijke Zaken aan de structuurvisie.
  • Bijdrage vanuit Maatschappelijke Zaken aan project vastgoedbeheer.
  • Bijdrage leveren aan beleidscyclus van de Raad (begroting, jaarrekening, beleidsrapportages)
  • Reguliere en incidentele contacten met (sport)organisaties

Bij voorkeur een verdeling van de uren over 3 dagen per week. De maandag is een verplichte dag om aanwezig te zijn ivm overleg met de wethouder.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • recente aantoonbare werkervaring (2-3 jaar) op het gebied sport en accommodatiebeleid bij een gemeente
  • HBO werk- en denkniveau, relevante afgeronde HBO opleiding met diploma
  • recente ervaring met advisering van wethouder
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, uitstekende adviesvaardigheden, oplossingsgericht en praktisch ingesteld, houdt zich staande in een omgeving waarin verschillende actoren het beleidsproces bepalen, gericht op samenwerken
  • Uw CV (met minimaal een referentie) mag niet langer dan 3 pagina’s zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 april om 17.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s