Gezocht: Financieel beleidsmedewerker

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Financieel beleidsmedewerker voor 36 uur per week vanaf 15 april 2013 tot 15 april 2015 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Wij zijn het cluster Financiën van de gemeente. Bestaande uit een drietal teams die integraal met elkaar samenwerken. Jij gaat werken voor het team consulenten. Wij zijn klantgericht, enthousiast, betrokken kwaliteitsgericht en gericht op verbetering. Daarnaast is het cluster Financiën ondersteunend voor de hele gemeentelijk organisatie. We kennen een informele sfeer op het cluster, de lijntjes zijn kort en de verantwoordelijkheden liggen laag.

De gemeente is te omschrijven als een lerende organisatie waarbij de medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Samenwerking intern en met regiogemeenten hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarnaast streeft de gemeente steeds meer naar een interactievere vorm van beleid schrijven. Het betrekken van de wensen van de klant (doelgroep) wordt hierbij als uitgangspunt genomen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je bent financieel goed onderlegd, specifiek op het gebied van gemeentefinanciën en hebt bij voorkeur al voor gemeenten gewerkt
  • Je beheerst de P&C cyclus
  • Je hebt ervaring met adviseren
  • Je bent bekend met het opstellen van beleidsnota’s
  • Je hebt continue oog voor verbertering en doorontwikkeling van de processen
  • Het vertalen van externe en interne ontwikkelingen naar beleid is jou op het lijf geschreven
  • Je bent betrokken, enthousiast, resultaatgericht en hebt oog voor de klant
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld HEAO) met enige werkervaring
  • Je beschikt over de competenties Adviesvaardigheid, Innovatief vermogen, Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid en Samenwerken
  • Uw CV (met motivatie en minimaal een referentie) mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 april om 09.20 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s