Gezocht: consulent Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Consulent Inkomen voor 36 uur per week vanaf 15 april tot 1 juli 2013 met kans op verlenging met 1×6 maanden.

Functie-inhoud:

De consulent inkomen toetst aanvragen (op onder andere rechtmatigheid) voor (bijzondere) bijstand en adviseert hierover. Het betreft aanvragen voor de volgende uitkeringen: Bbz, WWB, IOAW,IOAZ. Tijdens de bijstandperiode handhaaft de consulent inkomen hierop. Daarnaast verricht de consulent inkomen bijzondere controle. Ook handelt de consulent inkomen bezwaarschriften af en verdedigt deze besluiten bij de bezwarencommissie. Binnen het team WIZ vindt collegiale toetsing plaats.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een stressbestendige en flexibele collega met een klantgerichte, zakelijke en prestatiegerichte opstelling.

Eisen:

  • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een afdeling sociale zaken bij een gemeente.
  • Een afgeronde HBO opleiding sociaal juridische dienstverlening heeft de voorkeur
  • Aantoonbare werkervaring met toetsen recht op Bbz, WWB, IOAW, IOAZ uitkering en met terugvordering/verhaal, het afhandelen van bezwaarschriften, bijzondere controle en handhaving
  • Bij voorkeur ervaring met decos, Civision (CSam) en digitaal werken
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de WWB, Bbz, IOAW en IOAZ
  • Uw CV (met motivatie en minimaal een referentie) mag niet langer dan 7 pagina’s zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 april om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s