Gezocht: communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een communicatieadviseur voor 16 uur per week vanaf 11 april tot 31 december 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • Je adviseert het bestuur en de organisatie over onze in- en externe voorlichting en communicatie.
 • Samen met de collega’s van de vakafdelingen stel je communicatieplannen op.
 • Je verzorgt PR-activiteiten en je werkt mee aan de promotie van onze gemeente.
 • Je organiseert bijeenkomsten, voorlichtingsavonden en excursies.
 • Je schrijft en redigeert teksten voor persberichten, nieuwsbrieven, internet, intranet en andere communicatiemiddelen waarbij je met een vlotte pen onze boodschap naar de verschillende doelgroepen op een heldere en professionele wijze vorm geeft.
 • Je ondersteunt de webmaster en projectleider rondom het beheer en de ontwikkeling van de website en de intranetsite.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (Communicatie of School voor Journalistiek).
 • Je hebt ervaring in een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt ervaring met een CMS.
 • Je beschikt over een flexibele instelling en je bent gewend om proactief in te spelen op de ontwikkelingen binnen je taakveld.
 • Je kunt je de nodige kennis snel eigen maken en je bent in staat deze kennis bij te houden en je beschikt over het vermogen in een team samen te werken.
 • Je beschikt over de competenties: initiatief, mondelinge en schriftelijke communicatie, omgevingsbewustzijn en probleemanalyse.
 • Uw CV (met motivatie en minimaal twee referenties) mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 april om 09.20 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s