Gezocht: beleidsadviseur Economische Zaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een beleidsadviseur Economische Zaken voor 16 – 36 uur per week vanaf 8 april tot 30 juni 2013 met kans op een substantiële verlenging.

Functie-inhoud:

Als beleidsadviseur Economische Zaken, draag je zorg voor de beleidsontwikkeling en
beleidsuitvoering alsmede advisering op het terrein van Economische Zaken. Je werkt mee aan de ontwikkeling en herstructurering van bedrijventerreinen. Daarnaast fungeer je als contactpersoon voor bedrijven en ondernemersverenigingen. Het accent in de functie ligt op de twee eerstgenoemde taken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt meerjarige relevante werkervaring als beleidsadviseur Economische Zaken en je hebt affiniteit en/of kennis/ervaring met financiën.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Je bent een stevige en zelfverzekerde persoonlijkheid met visie, die resultaat- en klantgericht werken vanzelfsprekend vindt.
  • Je hebt een creatieve en oplossingsgerichte instelling en je bent een netwerker met verbindend vermogen.
  • Je beschikt over de competenties Adviesvaardigheid, Innovatief vermogen, Klantgerichtheid, Overtuigingskracht, Resultaatgerichtheid en Samenwerken.
  • Uw CV (met motivatie en minimaal twee referenties) mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 april om 14.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s