Gezocht: jurist Afdeling Vergunningen Handhaving en Veiligheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Jurist Afdeling Vergunningen Handhaving en Veiligheid voor 16 uur per week vanaf 1 april tot 1 augustus 2013 met kans op verlenging met 2×1 maand.

Functie-inhoud:

In verband met het vertrek van een juridisch medewerker naar de omgevingsdienst is er sprake van een hoge werkdruk en achterstand op het gebied van juridische advisering, afdoening van handhavingsverzoeken en bezwaarschriften.

Het werkterrein omvat de  vergunningen, artikelen  en voorschriften op het gebied van de Algemene plaatselijke verordening, Wabo en bestemmingsplannen. Wij zoeken daarom voor de periode van voorlopig 4 maanden 2 dagen in de week een ervaren juridisch medewerker die zelfstandig kan werken.

Van u wordt verwacht dat u het college vertegenwoordigt bij de behandeling van bezwaarschriften en eventueel beroep bij de rechtbank. Verder verzorgt u aanschrijvingen  in het kader van verzoeken om handhaving danwel een reguliere handhavingsprocedure. U bent met name op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot het bouwen en de handhaving op dat vakgebied.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een afgeronde opleiding WO rechten
  • Minimaal 5 jaar ervaring (in de afgelopen 7 jaar) met het werken bij lokale overheden in een juridische functie op WO niveau
  • Minimaal 2 jaar Ervaring (in de laatste 3 jaar) met procedures op het gebied van bouwen en Apv
  • U voldoet aan de competenties:  Nauwkeurig, Onder druk kunnen werken, Communicatief vaardig, Afspraak = afspraak, Klantgericht, Toekomstgericht, Integer en Veranderingsbereid
  • Uw Cv beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 24 maart 2013 om 23.59 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s