Gezocht: financieel adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Financieel Adviseur voor 36 uur per week vanaf 1 april tot 31 december 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als financieel adviseur van de afdeling Gebiedsontwikkeling verzorg je samen met de collega’s de financiële administratie. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van facturen, verzorgen van verplichtingenadministratie, controle van grootboekadministratie  etc. Je stelt rapportages en analyses van de verschillende producten op tijdens de diverse planning & controlmomenten (bijv. begroting, bestuursrapportages en jaarrekening). Tevens verzorg je de nacalculaties en analyses van (investerings-)projecten en subsidieaanvragen en de verantwoording daarop.

Voor de interne controle zoek je de samenwerking op met de financieel medewerker op centraal niveau.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

Voor deze functie zoeken wij een vlotte, dynamische kandidaat:

  • Met een recent afgeronde vakgerichte HBO opleiding (bijv. HEAO of SPD);
  • Met kennis van financiële pakketten zoals DECADE en Verseon;
  • Met kennis van BBV;
  • die zorgvuldig en met aandacht voor details werkt;
  • en beschikt over de competenties: Accuratesse, Klantgerichtheid, Kwaliteitsgericht, Luisteren, Mondeling uitdrukkingsvaardigheid, Organisatiebewustzijn en Probleemanalyse.

Bekendheid en affiniteit met het werkveld heeft de voorkeur.

Je moet in staat zijn om vanuit een brij met cijfers een helder overzicht te kunnen genereren en daarbij de koppeling met het beleidskader vast te houden. Kortom, je beschikt over analytisch vermogen. Je kunt op heldere wijze feiten, meningen en ideeën aan collega’s duidelijk maken, waarbij je meedenkt en meewerkt met de ander. Verder beschik je over organisatiesensitiviteit en ben je iemand die zich bewust is van zijn/haar omgeving.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 maart 2013 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s