Gezocht: werkcoach

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Werkcoach voor 32 uur per week vanaf 18 maart tot en met 30 juni 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Het betreft de functie van werkcoach. Je bent werkzaam voor 5 samenwerkende gemeenten op gezamenlijk Werkplein. Er zitten geen inkomensaspecten binnen de functie. Op het Werkplein worden door de medewerkers zelf workshops gegeven. Deze workshops variëren van “rechten en plichten” tot empowerment.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde vakgerichte HBO opleiding. Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen van de Sociale Dienst en beschikt over de nodige wettechnische kennis.

Als werkcoach ben je klant- en vraaggericht, je ziet het als een uitdaging om al luisterend naar je cliënten je doel te bereiken. In je dagelijkse contacten kun je je goed inleven in cliënten en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Eisen:

  • Hbo opleiding
  • Ervaring als Werkcoach, bij voorkeur in West-Brabant
  • Ervaring met GWS
  • Ervaring van gemeentelijke organisatie
  • Je beschikt over de volgende competenties: Klantgerichtheid, Aanpassingsvermogen, Luisteren, Kwaliteitsgericht, Mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, Organisatiebewustzijn, Probleemanalyse, Stressbestendigheid
  • Het is een pre als er ervaring is met het geven van workshops en/of trainingen aan de doelgroep WWB-ers
  • U kunt minimaal een referentie overleggen van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 maart 2013 om 15.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s