Gezocht: coördinator maatschappelijke diensten

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Venray een Coördinator Maatschappelijke Diensten voor 36 uur per week vanaf 24 maart tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging met 1×6 maanden.

Functie-inhoud:

Als coördinator MD ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle ontwikkelingen binnen het deel van de afdeling dat zich bezighoudt met de Participatiewet, Minimabeleid en Bijzondere bijstand.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de teams die inhoudelijk betrokken zijn bij het Werkplein, waaronder RMC/Leerplicht en team zorgcoaches. Vanuit aanwezige kennis en ervaring ben je in staat een spilfunctie te vervullen tussen Venlo en Venray m.b.t. het gevormde Werkpleinconcept Venlo-Venray en zorg te dragen voor de hierbij behorende bedrijfsvoeringsvraagstukken. Tot slot heb je de capaciteiten om het nieuw gevormde team van zorgcoaches op de kaart te zetten. Afdelingsmanager, coördinatoren en seniors vormen het managementteam van de afdeling. Als coördinator stuur je met name op kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, resultaatgerichtheid en planning en voortgang. Verder stimuleer je de  taakvolwassenheid van medewerkers. Je vormt de schakel tussen de verschillende teams binnen de afdeling en weet de verbinding te leggen met de rest van de organisatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau en hebt leidinggevende ervaring. Kennis en aantoonbare ervaring met bovengenoemde werkgebieden is een voorwaarde en affiniteit met het gemeentelijk werkveld een pré. Daarnaast ben je een uitstekende communicator en sociaal vaardige denker en doener.  Je bent een motivator, inlevend, stressbestendig en uitstekend in staat te schakelen tussen werkzaamheden.

Eisen:

  • WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring van sociale zekerheid
  • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring in context Werkpleinen
  • Kennis en ervaring op gebied klantenparticipatie (zorgcoaches)
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring
  • Minimaal 5 jaar directe aantsturing consulenten
  • Affiniteit met bedrijfsvoering Werkpleinen
  • Het CV dient voorzien te zijn van twee uitgeschreven recente en relevante referenties van (voormalig) opdrachtgevers

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 maart 2013 om 23.59 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s