Gezocht: adviseur Jeugdzorg

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Adviseur Jeugdzorg voor 36 uur per week vanaf ‘heden” tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • je werkt vanuit de gemeentelijke sociale visie die primair uitgaat van de eigen kracht van de inwoners en van het principe één gezin, één plan en één regisseur;
 •  je werkt vanuit een vernieuwende gedachte van ontschotting van domeinen en maakt, samen met externe partners, slimme, integrale en duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op het terrein van de jeugdzorg;
 •  je legt hierbij verbanden met aangrenzende beleidsvelden binnen en buiten het team;
  je organiseert (nieuwe vormen van) samenwerking tussen betrokken partijen bestaande uit professionals en vrijwilligers;
 •  je ziet toe op het nakomen van de overeengekomen afspraken tussen de maatschappelijke partners onderling en met de gemeente;
 • je levert een belangrijke inhoudelijke en organisatorische bijdrage aan het project van de drie decentralisaties, in samenwerking met de collega’s van het eigen team en de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling;

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal afgeronde HBO, gericht op het vakgebied
 • De laatste 5 jaar actief geweest als adviseur jeugdzorg en/of transformatie in het sociale domein
 • kennis van het sociale domein
 • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling; politieke sensitiviteit; besluitvaardigheid; flexibel; samenwerken.
 • Minimaal 2 referenties van eerdere relevante projecten/opdrachten
 • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 maart om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s