Gezocht: beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed van 1 april 2013 tot 1 september 2013 voor 36 uur per week.

Het gaat om vervanging vanwege zwangerschapsverlof voor 24 uur per week, samen met 12 uur per week extra capaciteit voor dezelfde periode. In totaal gaat het dus om een fulltime-functie. De mogelijkheid bestaat dat ook na 1 september 2013 behoefte is aan extra inzet en de opdracht (gedeeltelijk) wordt voortgezet.

Functie-inhoud:

De helft van ons maatschappelijk vastgoed betreft onderwijsgebouwen. Hiervoor geldt specifieke wetgeving. Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker (in de rol van gedelegeerd opdrachtgever) met ruime ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting. De beleidsmedewerker kent de landelijke en lokale regelgeving en weet deze toe te passen. Hij/zij heeft bovendien een eigen visie op dit domein.

Waar zijn wij naar op zoek?

De beleidsmedewerker heeft bovengemiddeld affiniteit met de beleidsvelden in het
maatschappelijk domein (onderwijs, welzijn, sport, jeugd, cultuur). Hij/zij weet wat er speelt en wat de beleidsprioriteiten zijn. De beleidsmedewerker is een bruggenbouwer tussen beleidsafdelingen en het vastgoed.

De beleidsmedewerker beschikt over de competenties om de rol van gedelegeerd
opdrachtgever (projectleider) uit te voeren. Bij projecten valt te denken aan complexere verbouwingen of functionele aanpassingen van gebouwen. De beleidsmedewerker fungeert als gedelegeerd opdrachtgever namens de beleidsafdelingen (vooral Jeugd & Onderwijs). Hij/zij stelt projectnotities en voortgangsrapportages op en neemt deel aan stuur- en projectgroepen.

Eisen:

 • afgeronde opleiding HBO/WO Vastgoed / Sociale Wetenschappen
 • u beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring van vastgoed is een noodzaak. Wij hebben behoefte aan een collega die in staat is om beleidswensen concreet te vertalen in huisvestingsplannen (o.a. programma’s van eisen).
 • De beleidsmedewerker opereert binnen een context waarbij politiek en bestuur een
  belangrijke rol spelen. Hij/zij heeft gevoel bij deze verhoudingen en weet
  hierin feilloos te manoeuvreren
 • De beleidsmedewerker is een echte teamspeler. Hij/zij helpt collega’s met vragen
  en aarzelt niet om zelf ondersteuning te vragen. Wij zoeken geen solist, maar
  een teamspeler. De eigen ervaring en kennis wordt binnen de afdeling actief
  gedeeld
 • Binnen de kaders van functie en takenpakket werkt de beleidsmedewerker zelfstandig.
  Hij/zij is in staat om de juiste prioriteiten te stellen en resultaatgericht te
  werken.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 maart om 9.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s