Gezocht: allround juridisch medewerker vergunningen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een allround juridisch medewerker vergunningen voor 32 uur per week 1 juni tot 1 oktober 2013, met een kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De all-round juridisch medewerker houdt zich bezig met advisering over wet- en regelgeving, is juridische vraagbaak voor het team vergunningen, verzorgt de juridische kwaliteitscontrole op werkprocessen en de juridische controle op besluiten, verzorgt de bezwaarschriftprocedures, adviseert over inrichting van afdelingsprocessen vanuit de juridische invalshoek, vervult een seniorrol op het gebied van apv en bijzondere wetten. Het rechtsgebied betreft voornamelijk de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Wet milieubeheer, de Wet ruimtelijke ordening (Wro), Wet op de Kansspelen, Drank- en Horecawet, de gemeentelijke verordeningen (o.a. APV en bouwverordening), bouwtechnische regelgeving (Bouwbesluit, Gebruiksbesluit) en uiteraard de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige medewerker die in het bezit is van een aardige dosis overtuigingskracht, in staat is een onafhankelijke inbreng te leveren en thuis is in politiek-bestuurlijke verhoudingen. De kandidaat moet verder resultaatgericht en omgevingsbewust zijn en gericht op samenwerking

Eisen:

  • Afgeronde WO-studie Rechten, bij voorkeur gericht op publiek recht
  • Minimaal drie jaar relevante ervaring als juridisch medewerker binnen het werkveld van vergunningen
  • Actuele kennis van de volgende wet- en regelgeving:  (Wabo), Wet milieubeheer, de Wet ruimtelijke ordening (Wro), Wet op de Kansspelen, Drank- en Horecawet, de gemeentelijke verordeningen (o.a. APV en bouwverordening), bouwtechnische regelgeving (Bouwbesluit, Gebruiksbesluit) en de Algemene wet bestuursrecht
    (Awb).
  • Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 20 maart om 23.59 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s