Gezocht: consulent rechtmatigheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Consulent Rechtmatigheid voor 36 uur per week van 11 maart tot 30 augustus 2013 met optie tot verlenging.

Functie-inhoud:

De kandidaat gaat voor twee verschillende diensten werken: 12 uur per week voor de een en 24 uur per week voor de ander.

Tissen de twee zijn verschillen in beleid op het rechtmatigheidsgebied. Zowel op het terrein van de toeslagen beleid en de afstemmingsverordering. Voor een van beide diensten dient ook de bijzondere bijstand en minimabeleid uitgevoerd te worden. Er worden geen re-integratie werkzaamheden uitgevoerd. 

Het werkveld is de bijstand rechtmatigheid o.a.  aanvragen levensonderhoud en caseload werkzaamheden; niet zijnde klantmanagementtaken. Ook het uitvoeren van de bijzondere bijstand en minimaregelingen vallen onder de opdracht.

De kandidaat moet in korte tijd de werkzaamheden eigen maken en het werk zelfstandig kunnen afhandelen. Tevens moet hij/zij in staat voor 2 units te kunnen werken. De werkdruk is hoog en daarom moet de kandidaat goed zijn/haar werk kunnen plannen en organiseren.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • In staat zijn voor 2 units te werken waarbij het beleid, werkwijze en werkprocessen verschillend zijn.
 • Kandidaat moet snel en goed kunnen werken
 • Stressbestendig
 • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als consulent rechtmatigheid incl. casload werkzaamheden
 • Ruime aantoonbare kennis van de Wwb, Ioaw en voorliggende voorzieningen
 • Recente, ruime ervaring met GWS en Pko
 • Minimaal relevante afgeronde HBO opleiding richting sociaal, juridisch
 • Ervaring met hoogwaardig handhaven
 • Goed kunnen analyseren.
 • Fraude alert zijn en ook de juiste vragen kunnen stellen en goed doorvragen.
 • Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV is volledig in het Nederlands en bestaat uit maximaal 7 pagina’s.
 • U kunt minimaal twee referenties van recente en vergelijkbare opdrachten aanleveren.
 • Bij voorkeur kennis van het beleid en uitvoering van de gemeente Alphen aan den Rijn en de unit Rijnstreek (voorheen ISD de Rijnstreek)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 maart 2013 om 18.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s