Gezocht: productbeheerder Groen en Spelen

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een productbeheerder Groen en Spelen voor 32-36 uur per week tot 1 januari 2014.

Functie-inhoud:

Beheersen van het taakveld van de producten “groen en speelvoorzieningen” (onderhoud groen, bomen en speelvoorzieningen) Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van de (integrale) meerjarenplanning. Verder heb je ervaring met het zelfstandig opstellen en begeleiden van het uitvoeringsprogramma voor het product groen en spelen. Je vertaalt tactische beheerplannen naar onderhoudsplannen voor max. 4 jaar met hierin concrete werkzaamheden omschreven. Hierbij maak je gebruik van de inspectiegegevens uit het areaalbeheersysteem Accress. Kennis van dit specifieke systeem heeft voorkeur, maar is niet noodzakelijk.

Je houdt samen met de wijkmanager en wijkcoördinator toezicht op de kwaliteit van uitbesteed werk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de andere afdelingen binnen het bedrijfsbureau als het gaat om het ontwikkelen/bijstellen van beleid op je taakveld. Het, in samenwerking met de directievoerder groen, civiel, begeleiden en coachen van medewerkers inspectie & toezicht bij het werken met RAWbestekken / OMOP-bestekken, aanspreken van aannemers op contractafspraken. Kennis en ervaring met de RAW- en OMOP-bestekken als verantwoordelijke procesmanager (bv als directievoerder of projectleider) is dan ook noodzakelijk.

Het deelnemen aan overleg binnen het Bedrijfsbureau en met wijkmanagers, overleg met aannemers. Het onderhouden van contacten met externe en interne collega’s horen tot het takenpakket in deze opdracht.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • U heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding Groen (bij voorkeur heeft u een HBO opleiding gevolgd aan Van Hall-Larenstein)
  • U heeft minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar in het vakgebied “groen” en “spelen”. Deze ervaring blijkt duidelijk uit het CV en wordt ondersteund met minimaal 2 referenties
  • U heeft kennis van en ervaring met een gemeentelijke organisatie, de besluitvormingsprocessen en maatschappelijke ontwikkelingen binnen groen en spelen
  • U heeft kennis en vaardigheden met betrekking tot aanbestedingsprocedures. Deze ervaring dient duidelijk te blijken uit CV en/of referenties. Beschrijf duidelijk in welke rol de kennis over aanbestedingsprocedures is opgedaan.
  • U heeft kennis van en ervaring met de RAW- en OMOPbestekken als verantwoordelijke procesmanager. Deze kennis en ervaring dient duidelijk te blijken uit het CV en/of de aangeleverde referenties. Beschrijf hierbij duidelijk wat de rol van de kandidaat is geweest met betrekking tot RAW- en OMOP bestekken
  • U heeft kennis van en ervaring met informatiebeheersystemen, werken met beeldkwaliteit en de vertaling van beheergegevens naar van sturingsinformatie.
  • U heeft kennis van en ervaring met het areaalbeheersysteem Accress.
  • U beschikt over de volgende compenties en vaardigheden: – samenwerken, – vasthoudend, – luisteren, – zakelijk, – accuratesse, – klantvriendelijk, – gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen, – goede communicatieve vaardigheden.
  • Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV is volledig in het Nederlands en bestaat uit maximaal 5 pagina’s.
  • U kunt minimaal twee referenties van recente en vergelijkbare opdrachten aanleveren.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 11 maart 2013 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s