Gezocht: Medewerker Uitkeringsadministratie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker Uitkeringsadministratie voor 32-36 uur per week vanaf 4 maart tot 19 april 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De gemeente is op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie. Het betreft een medewerker uitkeringsadministratie op het gebied van het voeren van de uitkeringsadministratie van bijstandsuitkeringen (WWB). De medewerker moet de uitkeringsadministratie volledig zelfstandig kunnen uitvoeren. Het betreft het verrichten van mutaties, verwerken van inkomstenverklaringen en het berekenen van de uitkering.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding
  • Kandidaat is per direct beschikbaar
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring op de uitkeringsadministratie bij een gemeente in de uitvoering van de WWB
  • Aantoonbare relevante werkervaring met GWS en WWB
  • Kennis van de systemen (PKO) die bij de gemeente gebruikt worden is een pre
  • Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV is volledig in het Nederlands, is max 7 pagina’s en bevat minimaal een referentie van een recente en vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 februari 2013 om 18.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s