Gezocht: arbeidsdeskundige claimbeoordeling WIA

KMS Overheid zoekt namens het UWV een arbeidsdeskundige WIA in Dordrecht voor 32 uur per week vanaf 12 maart 2013 tot en met 12 september 2013 met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Het beoordelen van re-integratieinspanningen van werknemer en werkgever, het vaststellen van de mogelijkheid tot het verrichten van arbeid in relatie tot het vastgestelde belastbaarheidspatroon ten behoeve van het beoordelen van de mate van arbeidsgeschiktheid.

Het vaststellen van de mogelijkheid tot het verrichten van arbeid in relatie tot het vastgestelde belastbaarheidspatroon ten behoeve van de re-integratie en de beoordeling van mate van arbeidsgeschiktheid.

Doelstelling: Het leveren van een arbeidsdeskundig oordeel/advies met betrekking tot de mate van arbeidsgeschiktheid, re-integratie, voorzieningen en communicatie met werkgevers en verzekerden/CWI voor verzekerde, werkgever, procesbegeleider en CWI ten behoeve van re-integratie en claim. Het bovengenoemde moet voldoen aan wet- en regelgeving, arbeidskundige standaarden, professioneel statuut van arbeidsdeskundigen en interne richtlijnen. Prestatiekenmerken:

 • mate waarin producten tijdig zijn opgeleverd
 • mate waarin producten voldoen aan rechtmatigheidseisen
 • mate waarin de afgesproken productienormen zijn gehaald

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Aantoonbare kennis en uitvoering van de WIA
 • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving SV
 • Aantoonbare specifieke kennis van computerprogramma’s waarmee passende functies kunnen worden gevonden voor mensen met medische klachten en beperkingen
 • Minimaal 4 jaar ervaring als arbeidsdeskundige opgedaan in de afgelopen 5 jaar
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als arbeidsdeskundige in de uitvoering van de claimbeoordeling WIA opgedaan in de laatste 5 jaar
 • Leverancier verklaart – evenals UWV – een actief duurzaamheidbeleid te voeren en streeft in dat kader voortdurend naar verminderde CO2-uitstoot. Kandidaat reist dan ook aantoonbaar per openbaar vervoer en/of ongemotoriseerd van woning naar werk en v.v. voor ten minste 80% van de reisafstand
 •  CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s)
 • Minimaal één referentie van een eerder relevant project/opdracht moet worden aangeleverd. Deze referentie moet opgenomen zijn in het cv en mag niet ouder zijn dan één jaar.
 • Geldige registratie blijkend uit SRA nummer zoals horende bij de beroepsgroep voor arbeidsdeskundige

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 februari 2013 om 16.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in UWV, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s