Gezocht: junior beleidsmedewerker Infrastructuur en Vervoer

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam 1-3 Junior Beleidsmedewerkers DIVV (Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer) voor 36 uur per week vanaf 1 maart tot 1 september 2013.

Functie-inhoud:

De junior beleidsadviseurs zullen werkzaamheden verrichten op de volgende onderdelen:   • Beleidsadvisering/ondersteuning parkeren • Beleidsadvisering/ondersteuning touringcar • Beleidsadvisering/ondersteuning fiets en verkeersveiligheid

 • Je draagt zorg voor de procesondersteuning van een beleidsthema of een complex project
 • Je werkt aan beleidsproducten op operationeel en tactisch niveau
 • Je levert inhoudelijke bijdragen aan de beleidsproducten van het team
 • Je bereidt bestuurlijke adviezen en overleggen voor
 • Je voert als (deel)projectleider toegewezen opdrachten uit en coördineert de inbreng van betrokken medewerkers en/of ingehuurde expertise

De kandidaat is in staat om zich in korte tijd in te werken in een dossier. Hij/zij heeft gevoel voor politiek en bestuurlijke verhoudingen en is een open en energieke persoonlijkheid. Verder is hij/zij omgevingsbewust, kan goed samenwerken, inventief, resultaatgericht en in het bezit van overtuigingskracht.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Het CV (max. 5 pagina’s) van de kandidaat is toegevoegd in de map achter deze vraag. Dit CV dient te zijn opgesteld in de Nederlandse taal
 • De kandidaat is in het bezit van een WO diploma
 • De kandidaat heeft minimaal twee jaar in de afgelopen drie jaar en maximaal 7 jaar in de afgelopen 10 jaar relevante werkervaring opgedaan.
 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het werken in een politiek bestuurlijke context
 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring binnen het fysieke domein
 • De kandidaat heeft kennis van en ervaring met projectmanagement
 • De kandidaat beschikt over alle van de volgende competenties: scherp analytisch en structurerend vermogen, goede communicatie vaardigheden waaronder een goede schrijfvaardigheid, flexibel en stressbestendig, daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van resultaten.
 • De kandidaat voegt minimaal 1 referentie toe van een soortgelijke opdracht die hij/zij in de afgelopen twee jaar (niet ouder) heeft uitgevoerd.

Overig:

 1. De externe inhuur vult openstaande formatieplekken tijdelijk in. De inhuur eindigt dan ook eerder indien formatieplekken met medewerkers van de gemeente Amsterdam ingevuld kunnen worden.
 2. opzegging is mogelijk met 4 weken opzegtermijn
 3. Wanneer de DIVV de kandidaat na de opdrachtperiode in dienst wilt nemen en de kandidaat gaat hiermee akkoord, dan hoeft DIVV geen overname vergoeding te betalen aan de bemiddelende organisatie / detacheringorganisatie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 februari 2013 om 13.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s