Gezocht: klantmanager Werk

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager Werk voor 32 uur per week vanaf 1 maart tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als klantmanager Werk draag je zorg voor een eigen cliëntenbestand. Met deze cliënten heb je regelmatig contact over de activiteiten m.b.t. uitstroom naar werk. Je houdt je bezig met het activeren van de cliënten naar werk. Je stelt diagnoses, maakt trajectplannen, kiest een traject en bewaakt vervolgens de voortgang van het traject. Hierbij heb je contact met de cliënt en het re-integratiebureau waar je de cliënt naar verwezen hebt.

Je voert veel gesprekken met cliënten over hun eigen activiteiten, sollicitaties en lopende trajecten. Het motiveren  en coachen van cliënten vormt een belangrijk onderdeel van deze gesprekken.

Daarnaast heb je veel contact met de klantmanager rechtmatigheid van 1 van de 5 gemeentes en voer je waar nodig een maatregeltraject uit. Als vast onderdeel van je functie geef je workshops. Deze workshops variëren van “rechten en plichten” tot empowerment. In overleg wordt bekeken welke workshop het beste bij je past.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde vakgerichte HBO opleiding. Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen van de Sociale Dienst en beschikt over de nodige wettechnische kennis.

Als klantmanager ben je klant- en vraaggericht, je ziet het als een uitdaging om al luisterend naar je cliënten je doel te bereiken. In je dagelijkse contacten kun je je goed inleven in cliënten en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Eisen:

  • Hbo opleiding
  • Ervaring als Klantmanager Werk, bij voorkeur in West-Brabant
  • Ervaring met GWS
  • Ervaring van gemeentelijke organisatie
  • Kandidaat dient communicatief (schrifelijk en mondeling) sterk te zijn
  • U kunt minimaal een referentie overleggen van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 februari 2013 om 10.30 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s