Gezocht: Klantmanager Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Brabant een Klantmanager Inkomen voor 24 uur per week vanaf 25 februari tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een ervaren klantmanager Inkomen. Kennis met inburgeringstrajecten is een pré. Klantmanager Inkomen beoordeelt recht op uitkering Wwb, IOAW en bijzondere bijstand en zorgt voor handhaving cq de nieuwe Fraudewet.  Kennis van GWS4ALL is wenselijk

Eisen:

  • Hbo opleiding
  • Ervaring als Klantmanager Inkomen, bij voorkeur in Brabant
  • Ervaring met Inburgering, WWB, IOAW, bijzondere bijstand, Handhaving, Fraude
  • Ervaring met GWS
  • Ervaring van gemeentelijke organisatie
  • Kandidaat voldoet aan de competenties: Communiceren, Conceptueel vermogen, Inlevingsvermogen, Integriteit, Klantgerichtheid, Planmatig werken, Resultaatgerichtheid en Samenwerken
  • U kunt minimaal een referentie overleggen van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 februari 2013 om 9.30 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s