Gezocht: consulent Werk

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Consulent Werk voor 20-24 uur per week vanaf 1 maart tot 1 september 2013 met kans op verlenging met 1×2 maanden.

Functie-inhoud:

De consulent werk stelt diagnoses voor het meest adequate re-integratietraject voor uitkeringsgerechtigden, activeert en stimuleert uitkeringsgerechtigden, voert regie op re-integratietrajecten, werft leerwerkplekken bij ondernemers en het bemiddelen van uitkeringsgerechtigden naar werk of een leerwerkplek.

Waar zijn wij naar op zoek?

De consulent werk heeft een zakelijke, prestatie- en klantgerichte opstelling, is samenwerkingsgericht, omgevingsbewust en beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Ook is de consulent praktisch en oplossingsgericht ingesteld

Eisen:

  • Vijf jaar aantoonbare relevante werkervaring bij een afdeling sociale zaken
  • Afgeronde HBO opleiding. Een afgeronde HBO opleiding Sociaal juridische dienstverlenging heeft de voorkeur.
  • Gedegen kennis van de WWB en aanverwante wet- en regelgeving
  • U kunt minimaal een referentie overleggen van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 februari 2013 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s