Gezocht: beleidsmedewerker Sociale Zaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Beleidsmedewerker Sociale Zaken voor 27 uur per week vanaf 25 februari tot en met 17 juni 2013 ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Functie-inhoud:

Je werkt op het brede terrein van Sociale Zaken als beleidsmedewerker. Hierbij vertaal je landelijk en lokale wet- en regelgeving naar de praktijk. Je maakt onderdeel uit van diverse samenwerkingsverbanden op het terrein van de Wwb, WSW en WI.
Je vertegenwoordigt de gemeente bij een aantal samenwerkingspartners, zoals de WAVA, BS&F en DIVOSA. We bieden een uitdagende functie met de kans om flink te investeren in een groot regionaal netwerk.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste beleidsmedewerker voor het cluster Sociale Zaken. Het cluster Sociale Zaken valt onder de directeur Bedrijfsvoering en Dienstverlening. Het team bestaat uit 15 medewerkers. De clustermanager Sociale Zaken coacht de beleidsmedewerker en het cluster.

Eisen:

  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring met het werken in een dynamische politieke omgeving op een zware beleidsfunctie.
  • Je bent volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de sociale zekerheid. Voor jou is resultaat leidend en analytisch ben je een kei. Daarnaast ben je een prikkelende gesprekspartner van management, directie en bestuur.
  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding en een ruime werkervaring
  • Kandidaat voldoet aan de competenties: Adviesvaardigheid, Netwerken, Omgevingsbewustzijn, Resultaatgerichtheid.
  • Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten;
    naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring. Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan.
  • U kunt minimaal een referentie overleggen van een vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 februari 2013 om 16.30 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s