Gezocht: Projectleider Sociaal Domein, met specialisatie Awbz en/of Jeugdzorg

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Projectleider Sociaal Domein, met specialisatie Awbz en/of Jeugdzorg voor 36 uur per week met ingang van 15 maart 2013 tot 15 maart 2014 met optie tot verlenging met 1 jaar.

Functie-inhoud:

Als projectleider ben je volledig verantwoordelijk voor het realiseren van de vastgestelde doelen en je zorgt ervoor dat het project wordt uitgevoerd conform de in de opdracht gedefinieerde aspecten (tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie). Je bent in staat de juiste prioriteiten te leggen en stappen te zetten zodat de gemeente tijdig klaar is om de decentralisatie(s) uit te voeren. Naast inhoudelijke kennis vraagt dit om aandacht voor de formele juridische en zakelijke kant van de decentralisatie. Je opereert zowel lokaal als regionaal en hebt oog voor de bestuurlijke complexiteit die daarmee samenhangt.

Je bent in staat het beleid met behoud van voortgang vorm te geven in samenspraak met bestuurders, cliënten en maatschappelijke organisaties en aanbieders. Je kunt flexibel schakelen tussen verschillende niveaus en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je legt relevante verbindingen met andere ontwikkelingen in het Sociaal Domein en leidt het project in afstemming met de managers van de lijnorganisatie. Je bent niet alleen leider en trekker van het project, maar je levert zelf ook een belangrijk aandeel in de werkzaamheden die moeten worden verricht om de decentralisatie(s) succesvol te implementeren. Je leidt niet alleen het project, maar weet je ook verantwoordelijk voor het proces: je schakelt, verbindt , trekt en stimuleert. Kortom, je doet wat nodig is om het project ook in de bredere context van het Sociaal Domein tot een succes te maken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Om deze opdracht goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar aantoonbare relevante projectleiderservaring in complexe organisaties. Je hebt een uitstekende kennis en een ruime werkervaring in het Sociaal Domein op het terrein van Jeugdzorg en/of AWBZ/WMO op lokaal en/of rijksniveau.

Je bent verantwoordelijk voor het interactief proces met het maatschappelijk middenveld en een krachtige verbindende schakel tussen gemeente, maatschappelijke organisaties en de burger. Bovendien heb je inzicht in en ervaring met politieke en strategische besluitvorming en onderhandelingsprocessen. Op basis van jouw kennis en brede ervaring weet je vanuit een gezamenlijke visie met creatieve en innovatieve ideeën een resultaat neer te zetten.

Kortom, je bent een zeer ervaren projectleider en krachtig veranderaar die op inspirerende wijze weet te verbinden, relaties te onderhouden en tegengestelde belangen respectvol kan overbruggen.

Eisen:

  • uitstekende kennis en een ruime werkervaring in het Sociaal Domein op het terrein van Jeugdzorg en/of AWBZ/WMO op lokaal en/of rijksniveau
  • ervaren projectleider en krachtig veranderaar die op inspirerende wijze weet te verbinden, relaties te onderhouden en tegengestelde belangen respectvol kan overbruggen.
  • Om deze opdracht goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je beschikt over een academisch werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar aantoonbare relevante projectleiderservaring in complexe organisaties
  • Je bent verantwoordelijk voor het interactief proces met het maatschappelijk middenveld en een krachtige verbindende schakel tussen gemeente, maatschappelijke organisaties en de burger. Bovendien heb je inzicht in en ervaring met politieke en strategische besluitvorming en onderhandelingsprocessen. Op basis van jouw kennis en brede ervaring weet je vanuit een gezamenlijke visie met creatieve en innovatieve ideeën een resultaat neer te zetten
  • beschikbaarheid in de bandbreedte van 24 tot 36 uur
  • CV volledig in het Nederlands (maximaal 3 pagina’s)
  • Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 februari 2013 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s