Gezocht: medewerker RO, Planologie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een ervaren medewerker Ruimtelijke Ordening / Planologie voor 36 uur per week met ingang van ongeveer 18 februari 2013 tot ongeveer 30 juni 2013 met kans op verlenging met steeds 4 weken.

Functie-inhoud:

De komende jaren werken wij aan diverse projecten in de gebiedsontwikkeling Veessen-Wapenveld en grote projecten met een regionale uitstraling. Hierdoor is er behoefte aan tijdelijke extra capaciteit op het gebied van Ruimtelijke Ordening.

De werkzaamheden bestaan vooral uit:

  • Behandelen van ruimtelijke vragen (mondeling en schriftelijk);
  • Adviseren over en begeleiden van ontheffings- en bestemmingsplanprocedures;
  • Deelname aan projectgroepen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Tenminste twee jaar ervaring in de laatste drie jaar met het werken bij een gemeente
  • Tenminste twee jaar ervaring in de laatste drie jaar met het behandelen van ruimtelijk vragen en advisering over ontheffings- en bestemmingsplanprocedures
  • De kandidaat heeft veel ervaring binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Tenminste HBO opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling / Planologie
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: Adviesvaardigheid, Bestuurlijk politieke sensibiliteit, Burger- en klantgerichtheid, Omgevingssensitiviteit, Ontwikkelingsgerichtheid, Overtuigingskracht
  • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, inclusief minimaal 2 recente referenties van vergelijkbare opdrachten

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 11 februari 2013 om 10.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s