Gezocht: beleidsadviseur Volkshuisvesting

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een beleidsadviseur Volkshuisvesting voor 24 uur per week vanaf 6 februari tot 31 maart 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De werkzaamheden op het terrein van volkshuisvesting bestaan enerzijds uit veel praktische uitvoeringswerkzaamheden en anderzijds uit beleidsontwikkeling en advisering:

  • heeft veel contacten met burgers en informeert individuele burgers en/of instellingen en stemt af met derden over aangelegenheden betreffende het beleidsterrein, vooral op het gebied van woonruimteverdeling en urgentieverlening
  • draagt zorg voor de uitwerking van vastgesteld beleid in concrete verordeningen en/of regelingen en/of maatregelen e.d.
  • vertegenwoordigt de gemeente in bezwaar- en beroepszaken.
  • de te werken dagen zijn van maandag t/m donderdag.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Relevante afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal twee jaar recente ervaring op het gebied van volkshuisvestingsbeleid
  • Minimaal twee jaar ervaring met het hebben van contacten met woningzoekenden en aanvragers van urgentiebewijzen, afgifte van huisvestingsvergunningen aan woningzoekenden en afgifte van  vergunningen in het kader van de leegstandswet.
  • Recente ervaring met het werken bij een gemeente of corporatie, deze mag niet ouder zijn dan 3 jaar.
  • CV inclusief referenties en motivatie maximaal 7 pagina’s

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 februari 2013.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s