Gezocht: Senior Projectmanager, tbv project voorbereiding parkeergarages

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior Projectmanager,   ten behoeve van project voorbereiding parkeergarages voor 30 uur per week vanaf 1 februari tot 1 november 2013 met kans op verlenging van 4 x 12 maanden.

Functie-inhoud:

Binnen de gemeente Leiden wordt gewerkt aan de planvorming voor de ondergrondse parkeergarages op de Lammermarkt en de Garenmarkt. Aansluitend aan de planvorming dienen beide garages medio 2013 te worden aanbesteed om vervolgens de realisatie op te starten. De werkzaamheden worden georganiseerd vanuit het Projectbureau van de Gemeente Leiden. Als onderdeel van de projectorganisatie is de gemeente op zoek naar een senior projectmanager Lammermarkt en Garenmarkt die integraal verantwoordelijk is voor de voorbereidingsfase van 1000 ondergrondse parkeerplaatsen. Dit zijn 600 parkeerplaatsen op de Lammermarkt en 400 parkeerplaatsen op de Garenmarkt. De voorbereiding moet plaatsvinden binnen de gestelde financiële kaders.

Het totale project heeft een omvang van 1000 parkeerplaatsen. Op de Garenmarkt zullen 400 plekken worden gerealiseerd, met behoud van parkeerplekken op maaiveld. Op de Lammermarkt worden de resterende 600 plekken gerealiseerd waarbij parkeerplekken op maaiveld verdwijnen en de openbare ruimte hoogwaardig wordt ingericht. De onderdelen verkeer, openbare ruimte, ondergronds bouwen en parkeergarages moeten integraal worden meegenomen binnen de planontwikkeling. In mei 2012 is een kaderbesluit vastgesteld door de gemeenteraad waarin de belangrijkste kaders zijn opgenomen. Een hiervan is te komen tot realisatie van de garages middels een DBM-contract. Voor meer informatie over de beide projecten verwijzen we naar de gemeentelijke website.

Waar zijn wij naar op zoek?

U kunt goed werken onder druk, bent resultaatgericht, analytisch en een teamspeler. U heeft ervaring met aanbesteden, het selecteren en aansturen van ontwerpteams en kan goed kaders stellen. U heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke situaties. Bovendien werkt u graag in een politieke omgeving. U heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kent uw weg in overheidsbesluitvorming.

Eisen:

 • Je hebt minimaal een WO opleiding.
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van aansturing in een binnenstedelijke omgeving
 • Je hebt ervaring met het aansturen van projectteams en deelprojectteams
 • Je hebt ervaring met het bepalen van een projectstrategie
 • Je hebt ervaring met het werken in een politiek bestuurlijke omgeving
 • Je bent per 1 februari 2013 inzetbaar

Gunningscriteria (die duidelijk in het CV zijn terug te vinden):

 • Je hebt financiële kennis
 • Je hebt kennis van besluitvormingsprocessen
 • Je hebt zowel werkervaring binnen gemeentes als binnen de marktpartijen
 • Je beschikt over een breed spectrum van projecten (bijvoorbeeld ondergronds, bovengronds en integrale gebiedsontwikkeling).
 • Je bent communicatief sterk en weet mensen te motiveren
 • Je kunt goed werken onder druk, bent resultaatgericht, analytisch en een teamspeler

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 januari 2013 om 23.59 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s