Gezocht: projectleider multiculturele ouderenzorg

KMS Overheid zoekt namens de gemeenteAmsterdam een projectleider multiculturele ouderenzorg voor 18 uur per week vanaf 11 februari voor een periode van 1 jaar.

Functie-inhoud:

Het stadsdeel Zuidoost kent vele initiatieven op het gebied van (multiculturele) ouderenzorg. De initiatieven zijn echter versnipperd waardoor ervaringen onderling niet worden gedeeld en kennis verloren gaat. Daarom is besloten dat de initiatieven gebundeld worden in een Kenniscentrum Multiculturele Ouderenzorg. Dit Kenniscentrum heeft als doel de (multiculturele) ouderenzorg in Zuidoost te verbeteren doordat kennis en ervaring die onder betrokken partijen aanwezig is, te bundelen, te delen en te verspreiden. Het Kenniscentrum krijgt de vorm van een samenwerkingsplatform waarin diverse partners (binnen en buiten het stadsdeel) deelnemen en waar ruimte is voor innovatie. Het Kenniscentrum heeft een landelijke uitstraling.

In 2012 is een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd en is een plan van aanpak geschreven. Hierin is aangegeven op welke manier het stadsdeel uitvoering wenst te geven aan het Kenniscentrum Multiculturele Ouderenzorg. Het Kenniscentrum moet een platform worden van samenwerkingspartners die gezamenlijk activiteiten organiseren op het gebied van (multiculturele ouderenzorg). Hierbij denken we aan: bijeenkomsten, workshops en samenwerkingsprojecten van de partners. Doelgroep voor de activiteiten zijn (zorg)professionals, informele zorg en de ouderen zelf. Naast de fysieke bijeenkomsten en projectplannen kent het Kenniscentrum een digitale uitingsvorm.

Waar zijn wij naar op zoek?

Zuidoost is op zoek naar een gedreven, resultaatgerichte projectleider (WO) die in staat is partijen met elkaar te verbinden. Deze projectleider zal, samen met betrokken partijen, het Kenniscentrum opbouwen, invulling geven aan de programmering en toewerken naar verzelfstandiging.

Eisen:

 • Uw CV beslaat maximaal 5 pagina’s en is in het Nederlands opgesteld.
 • U heeft tenminste een afgeronde WO opleiding
 • U heeft aantoonbare kennis van en ervaring met inteculturalisatievraagstukken, specifiek met betrekking tot multiculturele (ouderen)zorg.
 • U heeft aantoonbare werkervaring binnen de (lokale) overheid in een beleidsfunctie en/of als projectleider
 • U voegt minimaal 1 referentie toe van een soortgelijke opdracht die hij/zij in de afgelopen vier jaar (niet ouder) heeft uitgevoerd. De referentie moet zijn voorzien van actuele contactgegevens van de referent.
 • U beschikt over alle van de volgende competenties: in staat te communiceren met verschillende typen mensen en op verschillende niveaus’s, goede mondelinge en tekstuele uitdrukkingsvaardigheid, in staat bij diverse partijen het gedeeld belang te definieren en op basis daarvan verbindingen te leggen.
 • U heeft aantoonbare kennis van ‘civil society’ en in het bijzonder van lokale (migranten) zelforganisaties
 • U heeft aantoonbare ervaring met de combinatie sociaal domein – vastgoed.
 • U heeft aantoonbare kennis en ervaring met de dynamiek en diversiteit van de samenleving van Stadsdeel Zuidoost. Deze kennis en ervaring hoeft niet in dienst of in opdracht van het stadsdeel te zijn opgedaan.
 • Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het CV en/of uw referenties naar voren te komen.
 • U heeft een brede orientatie binnen het Sociaal Domein. In verband met de raakvlakken binnen deze opdracht met thema’s als participatie, arbeidsmarkt, mantelzorg en ander informele vormen van zorg. Hiervoor wordt een referentie gevraagd
 • U beschikt over een breed netwerk dat relevant is voor deze opdracht.
 • U bent aantoonbaar bekend met het concept ‘kenniscentrum’, verschillende vormen waarin kennis gedeeld kan worden en/of samenwerkingsverbanden

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 januari 2013 om 14.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s