Gezocht: consulent inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een consulent inkomen voor 24 uur per week vanaf 1 februari tot 1 mei 2013 met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

Het betreft een tijdelijke inhuur i.v.m. ziekte. De verwachting is dat de medewerker re-integreert in deze periode. Het gaat daarom om maximaal 24 uur per week en kan afgebouwd worden in deze periode naar 0 uren.
De consulent inkomen toetst aanvragen (op onder andere rechtmatigheid) voor (bijzondere) bijstand en adviseert hierover. Het betreft aanvragen voor de volgende uitkeringen: Bbz, WWB, IOAW,IOAZ. Tijdens de bijstandperiode handhaaft de consulent inkomen hierop. Daarnaast verricht de consulent inkomen bijzondere controle. Ook handelt de consulent inkomen bezwaarschriften af en verdedigt deze besluiten bij de bezwarencommissie. Binnen het team WIZ vindt collegiale toetsing plaats.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een stressbestendige en flexibele collega met een klantgerichte, zakelijke en prestatiegerichte opstelling.

Eisen:

  • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een afdeling sociale zaken bij een gemeente
  • HBO werk- en denkniveau (een afgeronde HBO opleiding sociaal juridische dienstverlening heeft de voorkeur)
  • Aantoonbare werkervaring met toetsen recht op Bbz, WWB, IOAW,IOAZ uitkering en met terugvordering/verhaal, het afhandelen van bezwaarschriften, bijzondere controle en handhaving
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de WWB, Bbz, IOAW en IOAZ
  • Bij voorkeur ervaring met decos en digitaal werken
  • CV in Word of PDF-format, volledig in het Nederlands, inclusief minimaal 1 referentie van een relevante opdracht. Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV mag maximaal 7 pagina’s beslaan.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 januari 2013 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s