Gezocht: teamleider Financiën

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Teamleider Financiën voor 24 uur per week vanaf 1 februari 2013 tot en met 31 december 2013.

Functie-inhoud:

Als teamleider Financiën stuur je een team van 15 personen aan. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van jouw team, dit bereik je door je medewerkers te motiveren en te coachen. Je coördineert, plant en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en voorgang van de uit te voeren taken, lost knelpunten op en bent verantwoordelijk voor het toedelen van taken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan verbetervoorstellen en draagt zorg voor de complexe taken in het team, zoals het artikel 12-traject en werkzaamheden behorende bij de aankomende herindeling. Je bent in deze ook sparringspartner voor bestuur en management. Je bent een stabiele factor, met frisse ideeën, waardoor je het team mee kunt nemen in ontwikkelingen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde.
  • Je beschikt over relevante, gemeentelijke, werkervaring op het gebied van Financiën
  • Kennis en ervaring van artikel 12-traject en werkzaamheden behorende bij gemeentelijke herindeling
  • Managementvaardigheden
  • Ervaring met functioneel leiding geven aan team Financiën bij een gemeente
  • CV in Word of PDF-format, volledig in het Nederlands, inclusief minimaal 1 referentie van een relevante opdracht. Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV max maximaal 4 pagina’s beslaan.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 januari 2013 om 23.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s