Gezocht: consulent Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe een Consulent Inkomen voor 24 uur per week vanaf 21 januari 2013 tot 21 mei 2013 met kans op verlenging met 1 x 4 maanden.

Functie-inhoud:

Het team Midoffice van de gemeente is op korte termijn op zoek naar iemand met kennis en affiniteit rondom de problematiek van burgers bij werk, inkomen en zorg. Beschik jij over een creatieve, inspirerende, eigentijdse en ambitieuze werkwijze? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding (bijv. HBO-SJD)
  • Aantoonbare kennis van GWS
  • Minimaal 1 jaar recente werk ervaring als consulent Inkomen
  • CV in Word of PDF-format, volledig in het Nederlands, inclusief minimaal 1 referentie van een relevante opdracht. Alle gevraagde kennis en ervaring dient duidelijk uit het cv naar voren te komen. Het CV max maximaal 7 pagina’s beslaan.
  • De selectiegesprekken vinden plaats op 18 januari in de ochtend, u dient voor deze datum beschikbaar te zijn

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 januari 2013 om 18.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s