Gezocht: WMO consulent

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Consulent WMO voor 32 uur per week van 3 januari 2013 tot 1 juli 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als allround WMO-consulent word je geacht een brede dienstverlening te kunnen bieden aan de burger. Deze dienstverlening, gericht op zelfredzaamheid en participatie, bestaat onder meer uit de algemene advies- en informatiefunctie; vraagverheldering; gerichte verwijzing; het indiceren van WMO-voorzieningen, waaronder begrepen de indicering van huishoudelijke zorg, woon- en vervoersvoorzieningen en rolstoelen.

Binnen ons dienstverleningsconcept staat de burger centraal en wordt aangesloten op de eigen mogelijkheden van de burger en diens netwerk. Vanuit de Kanteling wordt zoveel mogelijk met een oplossingsgerichte methodiek gewerkt, waarbij de burger in zijn/haar kracht gezet worden.

De consulent wordt geacht de regie te voeren over zijn/haar klanten en samen te werken binnen de keten van welzijn, zorg en wonen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je bent ervaren en allround binnen
de WMO (afhandeling van aanmelding tot en met levering)en je beschikt over de
nodige wettechnische kennis. Ervaring met het werken met de applicatie Wmo-Ned
is een vereiste en een paramedische achtergrond (maatschappelijk werk,
ergotherapie) is een pré. Je werkt klantgericht, kunt uitstekend samenwerken en
je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
Verder ben je flexibel en nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk voor een
goede uitvoering van je taken. Tevens ben je in staat besluiten te nemen

  • Bij voorkeur ervaring als Consulent WMO bij een westbrabantse gemeente
  • Minimaal een referentie van een recente, vergelijkbare opdracht
  • CV beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, en bevat: naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 december 2012 om 16.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s