Gezocht: klantmanager Werk en Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een klantmanager Werk en Inkomen voor 28 uur per week van 1 februari 2013 tot en met 31 januari 2014 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Het behandelen van aanvragen op grond van wet- en regelgeving en het begeleiden van klanten volgens een trajectplan (screening, diagnose / indicatie en beoordeling).

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Aantoonbare werkervaring in een de functie van klantmanager Werk en Inkomen
  • Aantoonbare ervaring met het GWS systeem
  • Je voldoet aan de competenties: Besluitvaardigheid, Initiatiefrijk, Integriteit, Kwaliteitsgericht, Leervermogen, Netwerken, Onafhankelijkheid, Planmatig werken, Resultaatgerichtheid, Sociaal vaardig.
  • Bij voorkeur ervaring als Klantmanager Werk en Inkomen bij een westbrabantse gemeente
  • Minimaal een referentie van een recente, vergelijkbare opdracht
  • CV beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, en bevat: naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 december 2012 om 15.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s