Gezocht: Communicatieadviseur project Modernisering Ziektewet

KMS Overheid zoekt namens het UWV Amsterdam een communicatieadviseur vanaf 1 januari 2013 tot 1 juli 2013 voor 40 uur per week met optie op verlenging met 12 maanden.

Functie-inhoud:

Op 1 januari 2013 treedt een nieuwe wet in werking: de wet Beperking Ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa); dit wordt ook wel de Modernisering Ziektewet genoemd. Deze wet is in het leven geroepen omdat de WIA-instroom van vangnetters relatief hoog is in vergelijking met werknemers met een vaste werkgever.

Doel van het project Modernisering Ziektewet is om de wet binnen UWV zodanig te implementeren dat de organisatie de wet zo goed mogelijk uitvoert. De wet heeft impact op alle divisies van UWV, maar speelt in 2013 met name in rol binnen SMZ / de ZW-Arbo.

Doel: Vanuit het project adviseren en ondersteunen met betrekking tot de (interne) communicatie. Dit betreft ontwikkelingen vanuit het project en overige actuele ontwikkelingen binnen SMZ. Tevens in relatie met overige implementaties van de Modernisering Ziektewet binnen de andere divisies.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Communicatie, Marketing, Public Relations
  • Afgeronde opleiding Prince 2 Foundation
  • Ervaring op het gebied van sociaal medische wetgeving; in het bijzonder kennis van de wet Beperking Ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa)
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare communicatiefunctie waarvan minimaal 3 jaar binnen de landelijke overheid
  • Minimaal één referentie van een eerder relevant project/opdracht moet worden aangeleverd. Deze referentie moet opgenomen zijn in het cv en mag niet ouder zijn dan één jaar
  • Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer en/of ongemotoriseerd van woning naar werk en v.v. voor ten minste 80% van de reisafstand

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 december 2012 om 1600 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in UWV, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s