Gezocht: projectleider Taskforce Attractiviteit Binnenstad

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Projectleider Taskforce
Attractiviteit Binnenstad voor een beoogde inzet van 600-700 uur binnen de periode januari 2013 tot april 2014.

Functie-inhoud:

Diverse ontwikkelingen zoals de economische crisis en verandering van koopgedrag hebben grote impact op de attractiviteit van onze binnenstad. Om de binnenstad aantrekkelijk te houden en zelfs daar waar mogelijk te verbeteren is besloten een Taskforce te formeren. 

Toekomstbestendige dienstverlening en aanbod van retail en horeca, onderscheidendheid tov andere steden en winkelgebieden, diversiteit van en in  aanbod, benutting van Unique Selling Points, balans / wisselwerking tussen cultuur, wonen, evenementen en bedrijvigheid (retail, horeca) zijn onderwerpen waar de Taskforce uitvoering aan geeft.

In de Taskforce participeren belangrijke externe (zoals  Stichting Bi-zone, winkeliersvereniging Sterck, Kamer van koophandel)  en interne (bijvoorbeeld Economie, Citymarketing, Ruimtelijke ordening, Openbare Ruimte)  stakeholders/belanghebbenden.
Voor het vormen en leiden van de Taskforce wordt een projecleider gezocht.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Niveau: HBO + / Universitair
  • U beschikt over relevante ervaring
  • De beoogd projectleider beschikt over de nodige ervaring /  kennis van retailbranche
  • De beoogd projectleider heeft ervaring met het leiden van vergelijkbare omvangrijke projecten.
  • De beoogde projectleider is sterk in organiseren en plannen, creatief en innovatief, weet partijen te binden, zoekt samenwerking en is communicatief sterk.
  • Beschikt over de competenties: Communiceren, Conceptueel vermogen, Leiding geven, Overtuigingskracht, Samenwerken.
  • U beschikt over een of meer relevante referenties
  • CV is opgesteld in het Nederlands

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot en met uiterlijk 12 december 2012 om 09.00 uur ’s ochtends.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s