Gezocht: handhaver sociale zaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een handhaver sociale zaken voor 32-36 uur per week voor een periode van 8 maanden vanaf “heden”.

Functie-inhoud:

De functie vraagt een hoge zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, enerzijds omdat individueel wordt opgetreden en besloten, anderzijds ook omdat veel initiatief wordt verlangd. Je bent dagelijks beschikbaar voor hulpvragen, legt ad hoc huisbezoeken af bij (on)geoorloofd verzuim (trajectafspraken, reïntegratietrajecten, werkervaringsplaatsen) en je spant je in, om mis- of oneigenlijk gebruik van de sociale wetgeving te voorkomen. Je voert het gesprek met de uitkeringsgerechtigde over de bevindingen en maakt rapportage op naar aanleiding van het ingestelde onderzoek. Je kunt zelfstandig een maatregel rapporteren en een beschikking aanmaken en de kwaliteit hiervan is hoog.

Tevens adviseer je over de te nemen beslissingen aangaande maatregelen m.b.t. de financiële situatie. Een onderdeel van je werk kan zijn het intensief controleren door waarnemingen en het verrichten van aanvullend onderzoek (waaronder huisbezoek, inwinnen van informatie bij derden en verifiëren, beoordelen en ordenen van verkregen informatie), waarna evt. fraude gedetecteerd kan worden en de uitkering kan worden aangepast, beëindigd of ingetrokken.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste handhaver voor de gebieden reïntegratie en indien van toepassing, inkomen. Samen met onze vaste kracht en een externe handhaver vorm je het team handhaving.

Eisen:

  • In bezit van auto + rijbewijs
  • Aantoonbare ervaring met handhaving inclusief het rapporteren en beschikken (minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 6 jaar, in een  gemeentelijke organisatie)
  • Kennis van de Wet werk en bijstand
  • Afgeronde opleiding op (minimaal) HBO-niveau
  • Ervaring met GWS4ALL / Suite4 inkomen
  • Inzetbaar buiten reguliere werktijden
  • Je beschikt over de competenties: Goede sociale en communicatieve vaardigheden, Vlot schriftelijke rapportages en beschikkingen kunnen opstellen, Zelfstandige en proactieve werkhouding, Praktisch en doelgericht, Getraind in het omgaan met agressie, Afspraak = afspraak, Klantgericht, Toekomstgericht, Integer en Veranderingsbereid
  • CV beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 december 2012 om 12.00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s