Gezocht: WOZ taxateur

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Alphen aan den Rijn een WOZ-taxateur bezwaren voor 40 uur per week vanaf 25 maart 2013 tot 28 september 2013 met kans op verlenging. Twee taxateurs voor elk 20 uur per week behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Functie-inhoud:

 • het zelfstandig taxeren van met name courante onroerende zaken in het kader van de Wet WOZ;
 • het zelfstandig beoordelen van de door externe bureau’s aangeleverde gegevens en taxaties van courante en incourante onroerende zaken;
 • het zelfstandig overleg voeren met belanghebbenden inzake het tot stand komen van de waardebepaling;
 • het verstrekken van inlichtingen en het nader kunnen toelichten aan derden/reclamanten van de gegevens die aan de waardebepaling van woningen en niet-woningen ten grondslag hebben gelegen;
 • selecteert, analyseert en registreert de onderbouwende marktgegevens van onroerende zaken ter verkrijging van een actueel marktbeeld en marktontwikkeling van diverse categorieën onroerend goed;
 • leest bouwvergunningen en beoordeelt zelfstandig de effecten van de mutaties uit verbouw en nieuwbouw;
 • produceert taxatierapporten van onroerende zaken en controleert deze op hun juistheid en de relatie tot de gehanteerde referentieobjecten/gegevens;
 • rapporteert en adviseert aan de unitleider inzake de afhandeling van bezwaar-schriften.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • HBO werk en denkniveau aangevuld met WOZ diploma en makelaardij
 • Ervaring met gouw iT
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met de taken zoals omschreven in de functieomschrijving.
 • Lokale kennis woning markt, verkregen door werkervaring.
 • In bezit van auto, digitale camera en afstandsmeter
 • Reisafstand woon werk centrum Alphen aan den Rijn maximaal 50 km.

De gemeente stelt ook eisen aan de manier waarop het CV wordt aangeleverd: CV in Word of PDF-format, volledig in het Nederlands. CV (met motivatie) mag niet langer dan 7 pagina’s zijn. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waar in de gunningcriteria kennis en/of ervaring wordt gevraagd, moet dit specifiek uit het CV naar voren komen, zodat beoordeeld kan worden of daadwerkelijk aan de criteria wordt voldaan. Alleen een opsomming in een lijst van bijvoorbeeld systeemkennis volstaat niet. De mate van ervaring moet duidelijk worden toegelicht. Bij de werkervaring in het CV dienen de periodes gespecificeerd te worden met maanden en jaartallen. Voorbeeld periode werkervaring augustus 2002 – december 2009. Ook genoten opleidingen en cursussen dienen gespecificeerd te worden in jaartallen met de vermelding of de diploma/certificaat wel/niet behaald is.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 december 2012 om 18.00 uur

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s