Gezocht: medior recruiter

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe een medior recruiter voor 32 uur per week vanaf 1 januari 2013 tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging met 1 jaar.

Functie-inhoud:

Op dit moment worden er goede resultaten geboekt in de uitstroom. Een belangrijke opgave van het team is om deze resultaten uit te bouwen.  Een recruiter kan in samenwerking met de accountmanager hier een aandeel in leveren. 

De accountmanager haalt de vacatures uit de arbeidsmarkt, het reintegratieteam heeft de klanten klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. De recruiter draagt zorg voor de matchting van vraag en aanbod.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen (via CV aantoonbaar):

  • Afgeronde opleiding HBO CE, P&A of MER
  • Specialistische kennis van de regionale arbeidsmarkt Meppel en omgeving
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de commerciele arbeidsbemiddeling  (bijv. consultant werving & selectie, intercedent, of recruiter
  • Ervaring met de doelgroepen  (klanten die klaargestoomd zijn voor de arbeidsmarkt vanuit de uitstroom)
  • Ervaring met de functies binnen de sectoren (productie, logistiek, techniek en zorg)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 11 december 2012 om 1800 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s