Gezocht: allround Handhaver Bouwzaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een allround Handhaver Bouwzaken voor 24 uur per week vanaf 12 december 2012 tot 30 juni 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Het zelfstandig toezicht houden op illegale bouwwerkzaamheden, reclame-uitingen en bouwplaatsinrichtingen, achterstallig onderhoud, clandestien gebruik van panden en percelen op grond van de geldende regelgeving en het zelfstandig handhaven van deze regels en voorschriften indien deze niet in acht worden genomen, met als doel dat de zaken weer voldoen aan wet en regelgeving.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • In het bezit van een MBO bouwkunde diploma en minimaal in het bezit van een ABW 1 diploma, bij voorkeur in het bezit van ABW 2.
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als handhaver met aantoonbare kennis van de bouwregelgeving ( oa Woningwet en WABO)
  • Minimaal 8 jaar recente aantoonbare werkervaring in het vakgebied ( bouwplantoetser, bouwinspecteur)
  • Je voldoet aan de competenties: pragmatische, oplossings- en resultaatgerichte instelling; proactief en klantgericht; uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; overtuigingskracht en doorzettingsvermogen; flexibel en collegiaal; kan zowel zelfstandig als in teamverband werken; bestuurlijk sensitief; mensenkennis

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 december 2012 om 18.00 uur

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s