Gezocht: juridisch beleidsmedewerker RO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Juridisch Beleidsmedewerker RO voor de periode van 1 januari 2013 tot 1 juli 2013 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 3×6 maanden.

Functie-inhoud:

Voor 1 juli 2013 dienen een aantal bestemmingsplannen te worden vastgesteld in de Raad om te voorkomen dat wij voor deze plannen geen leges meer mogen heffen. Hiervoor zoeken wij een juridisch beleidsmedewerker RO die zelfstandig bestemmingsplannen kan opstellen en in procedure brengen. Het behandelen van zienswijzen, bezwaar en beroep, inclusief vertegenwoordiging bij Rechtbank en Raad van State.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent communicatief vaardig, analytisch en je beschikt over een sterke overtuigingskracht. Je hebt een juridische of planologische opleiding op minimaal HBO niveau met een juridische achtergrond op het gebied van de WRO en WABO. Enige jaren werkervaring is een voorwaarde voor goede functievervulling.

Wij zoeken een doorpakker die snel tot resultaten komt en zich conformeert aan de bestaande standaarden van de gemeente. Hij/zij moet niet alleen in staat zijn om het bestemmingsplanproces te begeleiden, maar ook zelfstandig bestemmingsplannen te kunnen opstellen. Je hebt een goed gevoel voor politieke/bestuurlijke verhoudingen.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties: Klant- en servicegericht, Professioneel, Plannen en organiseren, Overtuigingskracht, Aandacht voor kwaliteit, Probleemanalyse, Schriftelijke presentatie, Persoonlijke presentatie.

Eisen:

  • Aantoonbare vergelijkbare recente werkervaring (zowel procedureel, als zelfstandig opgestelde bestemmingsplannen) bij 3 gemeenten, aan te tonen via de CV en opgegeven referenties. Minimaal de afgelopen 2 jaar ervaring met deze werkzaamheden bij een gemeente
  • Minimaal een 4-jarige HBO opleiding op juridisch of planologisch gebied, met recente aantoonbare kennis van de WRO en WABO. Een kopie van diploma’s wordt bij het selectiegesprek verlangd
  • Kunnen werken met DESTA
  • CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 8 december 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s