Gezocht: Teammanager P&O

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Deventer een Teammanager P&O voor 24 uur per week vanaf 10 december 2012 tot 24 juni 2013 met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

Door (gedeeltelijke) uitval wegens ziekte van de huidige teammanager P&O wordt gedurende een periode van tenminste 6 maanden een ervaren interim manager gezocht met kennis van het P&O werkterrein voor 18 tot 24 uur per week. Vanwege de continuïteit zijn wij op zoek naar een kandidaat die in ieder geval 3 dagen per week aanwezig is. De kandidaat zoekt in nauwe samenwerking en afstemming met de huidige teammanager de afstemming in de werkverdeling. Door wisselende aanwezigheid van de huidige teammanager zullen zowel managementtaken als ook aanvullende taken deel uitmaken van het werk.

Onderdeel van de opdracht is het coaching en doorontwikkeling van de adviesgroep en zo nodig handen uit de mouwen bij kleine trajecten tbv het lerend vermogen van medewerker(s). Een deel van de werkzaamheden richt zich op het inrichten van financiële ondersteunende processen/budgetten op de voor PO gewenste wijze. Gezocht wordt naar een interim manager die in samenwerking met de zittende manager doorwerkt aan de ontwikkeling van het team P&O.

Waar zijn wij naar op zoek?

De gezochte persoon vormt een duo met de bestaande teammanager en vult aan daar waar overload is, vervangt bij langdurige afwezigheid.

Kordate en moderne manager die zorgt voor continuering van werkzaamheden PO naar externe en interne klanten door de medewerkers daartoe te stimuleren en faciliteren. Resultaatgericht, strategisch denkend, verbindend van abstract tot uitvoeren (vv), uitvoerend daar waar nodig.

Eisen:

  • Via CV aantoonbaar minimaal een afgeronde universitaire opleiding richting bestuurkunde, bedrijfskunde, of organisatiewetenschappen
  • Via CV aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring met het ontwikkelen of implementeren van P&O beleidstukken
  • Via CV aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een gemeente
  • Via CV aantoonbare kennis en ervaring met het uitvoeren van bedrijfsvoeringscyclus zoals een planning en control cyclus
  • Via CV aantoonbare ervaring met het begeleiden van medewerkers naar andere werkzaamheden in een ontwikkel- of reorganisatietraject.
  • Via CV aantoonbaar minimaal vijf jaar ervaring met het leidinggeven en coachen aan HBO opgeleide medewerkers

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 december 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s