Gezocht: klantmanager WWB

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de provincie Gelderland een Klantmanager WWB voor 32 uur per week vanaf begin december 2012 voor een periode van 3 maanden met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Verrichten van taken als Klantmanager:

  • Behandelen van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand op grond van de WWB (gesprekken met klanten en derden, zonodig huisbezoek, rapportage aan de hand van de verkregen gegevens en besluitvorming);
  • Rechtmatig bestandsbeheer van uitkeringsgerechtigden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Opleidingsniveau minimaal HBO, gericht op het vakgebied
  • Kennis van de sociale wetgeving
  • In de laatste 5 jaar minstens 2 jaar ervaring bij een gemeente als klantmanager. Je bent breed inzetbaar, hebt affiniteit met een geautomatiseerde werkomgeving
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling; resultaatgericht; hebt probleemoplossend vermogen; je bent flexibel; je kunt goed samenwerken
  • Uw Cv beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, inclusief minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 december 2012 om 1200 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s