Gezocht: klantmanager werk en inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager Werk en Inkomen in verband met van extra inzet ten behoeve van wegwerken achterstand en tevens vervanging zwangerschapsverlof voor de periode van 3 december 2012 tot en met 28 juni 2013 voor 32 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De baan: Als Casemanager bevorder je via klantmanagement, uitstroom en sociale activering en draag je zorg voor de rechtmatige verstrekking van uitkeringen. Je bent verantwoordelijk voor je klantenbestand en de trajecten van intake tot uitstroom op het terrein van de WWB, IOAW, IOAZ, Bbz, bijzondere bijstand en schuldhulpverlening. Je stimuleert de klant en zoekt op creatieve wijze naar kansen voor toeleiding naar de arbeidsmarkt en zorgmogelijkheden. Ook werk je aan het voorkomen en aanpakken van fraude en aan verhaal en terugvordering.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je bent een ervaren Casemanager met HBO werk- en denkniveau.
  • Je werkt klantgericht, hebt een zakelijke instelling en weet van aanpakken.
  • Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig, accuraat, oplossingsgericht en kunt goed samenwerken.
  • Ervaring met GWS4all is een voorwaarde.
  • Je voldoet (in je CV zichtbaar gemaakt) aan de competenties Klantgerichtheid, Overtuigingskracht en Stressbestendigheid

Werkdagen zijn in onderling overleg.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 29 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s