Gezocht: beleidsmedewerker WMO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een beleidsmedewerker WMO van 30 november 2012 tot en met 31 december 2012 voor 20 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Door grote beleidsmatige verplichtingen voor de rest van het jaar dient er tijdelijke versterking te komen voor de uitvoering van de subsidieverplichtingen.

De functie behelst het opstellen van subsidiebeschikkingen op het terrein van WMO 7, 8 en 9 (maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang).  Op grond van vastgesteld beleid worden de subsidiebeschikkingen opgesteld voor de organisaties waaraan de gemeente subsidie verstrekt. Organisaties hebben op grond van dit vastgestelde beleid hun subsidieaanvragen reeds bij de gemeente ingediend. De werkzaamheden betreffen het vertalen van de beleidsdoelen in heldere subsidieafspraken. Hiervoor hanteert de gemeente een administratief systeem ISA4ALL.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 2 jaar recente aantoonbare werkervaring op dit terrein binnen een Gemeente
  • Minimaal 2 jaar recente aantoonbare werkervaring met subsidieverstrekkingen op dit terrein (7,8 en 9) binnen een Gemeente, waarbij de kandidaten zelf subsidiebeschikkingen opgesteld hebben.
  • Kennis en minimaal 1 jaar ervaring met ISA4ALL
  • In het bezit van een WO/HBO diploma

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s