Gezocht: adviseur Financiën

KMS Overheid zoekt namens gemeente in Overijssel een Adviseur Financiën van “heden” voor een periode van 3 maanden voor 16 uur per week.

Functie-inhoud:

Ondersteuning coördinator financiën en gedeeltelijke invulling functie adviseur financiën met als aandachtpunten het zelfstandig opstellen/herzien van weerstandsbeleid in samenhang met risicomanagement, ondersteuning bieden aan de verschillende onderdelen van de samenwerking tussen een drietal gemeenten (advies en uitvoering) en het meedenken over en uitvoering geven aan interne communicatie over het vakgebied financiën.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde opleiding op HBO-niveau op financieel gebied (SPD, HBDO, HEAO)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken bij gemeenten
  • Aantoonbare geschiktheid op de genoemde onderdelen in de opdracht
  • Direct inzetbaar voor 16 uur per week tot 1 maart 2013
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: probleemoplossendvermogen, creativiteit, visie, ondernemerschap, flexibel gedrag, kwaliteitsgerichtheid en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Gedurende de selectiegesprekken bij gemeente zullen deze competenties beoordeeld worden.
  • Korte motivatie bijvoegen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s