Gezocht: verandermanager P&O / juridische zaken

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een verandermanager P&O / juridische zaken voor 32 uur per week vanaf 1 december 2012 tot en met 1 juni 2013 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

De opdracht is om op korte termijn ervoor te zorgen dat de afdeling beter gaat functioneren ten aanzien van de kwaliteit van de advisering, kwaliteit van de produkten en de samenwerking binnen het team. Daarnaast is de opgave om van het team P&O een team te maken dat in staat is om de grote veranderopgave die in 2013 zal plaatsvinden te ondersteunen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • De kandidaat heeft tenminste 2 trajecten van soortgelijke verandertrajecten uitgevoerd binnen een gemeentelijke organisatie en laat dit zien aan de hand van referenties.
  • De kandidaat heeft minimaal 7 jaar ervaring opgedaan als afdelingsmanager JZ/P&O in grote organisatie (circa 650 medewerkers)in de afgelopen 10 jaar
  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Het CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s
  • De kandidaat heeft ervaring met gemeentelijke reorganisaties zoals herindelingen. Deze ervaring dient duidelijk te blijken uit het CV en/of de overige aangeleverde stukken en zijn niet ouder dan 10 jaar.
  • De kandidaat heeft kennis van en ervaring met verandertrajecten zoals het vormen van teams en coachen op competenties
  • De kandidaat beschikt over de volgende competenties en vaardigheden: – Stevige persoonlijkheid, – Resultaatgericht, – Spreekt aan op houding en gedrag

Wensen:

  • De kandidaat heeft ervaring binnen de Gemeente Amsterdam
  • De kandidaat beschrijft in maximaal 1 A4 (Arial 10 pnt)zijn/haar aanpak voor de beschreven opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 21 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s