Gezocht: Projectmedewerker Doorontwikkeling digitale dienstverlening

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Projectmedewerker Doorontwikkeling digitale dienstverlening van 1 december 2012 tot 1 december 2013 voor 16 uur per week.

Functie-inhoud:

De gemeente is op zoek naar een digitale, communicatieve duizendpoot die onze digitale dienstverlening verder ontwikkelt. Als eerste gemeente in West-Brabant voldoen wij aan alle webrichtlijnen (liefst drie sterren). Als je weet wat dat inhoudt, ben jij misschien wel de vrouw/man die we zoeken voor deze tijdelijke klus.

Wat houdt die tijdelijke klus dan in:

  • opstellen van een contentbeheerplan tbv de gemeentelijke website;
  • opstellen vraag-antwoordcombinaties en deze toegankelijk maken voor onze inwoners en onze medewerkers;
  • digitalisering gemeentelijke aanvraagformulieren en dezer tegelijkertijd eenvoudiger en klantvriendelijker maken voor onze inwoners.

Waar zijn wij naar op zoek?

We hebben iemand nodig voor wie de technische zaken rondom een website niet vreemd zijn, maar we zoeken ook iemand met een communicatieve achtergrond. Immers de informatie die te raadplegen is op de website is bedoeld voor onze inwoners en we willen af van al te ambtelijk taalgebruik.

Ook zoeken we iemand die in staat is onze medewerkers te motiveren en te stimuleren om onze website actueel te houden. Degene die we zoeken moet niet bang zijn vraagtekens te zetten bij de vaak begaande paden die worden bewandeld. Aanvraagformulieren kunnen immers veel korter en eenvoudiger.

Een HBO-werk- en denkniveau met de nodige ervaring op het gebied van communicatie/webmasterschap is denken wij noodzakelijk.

Eisen:

  • Kennis van de technische achtergrond van websites en ervaring met soortgelijke projecten
  • kennis van communicatie
  • Enthousiasme, uitstraling

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de 21 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s