Gezocht: Klantmanager bijzondere bijstand

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Brabant een klantmanager bijzondere bijstand voor een periode van twee maanden voor 36 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Als klantmanager Bijzondere Bijstand ondersteun je de gemeente in het onderzoeken en verwerken van verkorte en langdurige bijzondere bijstandaanvragen. Je hebt direct contact met je cliënten en handelt de aanvragen efficiënt af. 

De kerntaken zijn:

 • Verwerken en afhandelen bijzondere bijstand
 • Verwerken en afhandelen periodieke bijstand
 • Bepalen van recht, hoogte en duur van de uitkering

De functie is voor 2 maanden, gericht op het verwerken van de achterstand in bijzondere bijstandaanvragen. Je bent per direct inzetbaar en bekend met het afhandelen van verkorte en langdurige aanvragen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • je beschikt aantoonbaar over een HBO werk- en denkniveau
 • je hebt veel ervaring als Klantmanager Bijzondere Bijstand
 • je hebt veel ervaring met GWS4ALL
 • je beschikt over een flexibele, klantgerichte en zakelijke houding
 • je hebt affiniteit met en kennis van geautomatiseerde informatiesystemen
 • je bent enthousiast en initiatiefrijk
 • je bent leergierig
 • Je voegt een referentie toe van een relevante ervaring
 • Je beschikt over de competenties (en laat dat zien in je CV): Mondeling uitdrukkingsvaardigheid, Aanpassingsvermogen, Klantgerichtheid, Integriteit, Samenwerken, Omgevingsbewustzijn, Resultaatgerichtheid
 • Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten; naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.  Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s